Home » Etusivu » Kuka?

Hei! 

Olen Minna Enqvist, reilu kolmekymppinen askartelija, äiti, vaimo ja yrittäjä. Elän ja työskentelen kehitysvammaisten perhekodissa. Eniten nautin taidelähtöisten menetelmien ohjaamisesta erilaisille ryhmille. Sydäntäni lähellä on auttaa ihmisiä löytämään oma luovuutensa ja tapansa ilmaista itseään.

 

Pidän kursseja skräppäyksestä ja mixed mediasta, tarkemman kurssikalenterin löydät täältä. Teen kursseja myös mittatilaustyönä erilaisille ryhmille. Tarinoista kuviksi – luova askartelu on itse kehittelemäni menetelmä, joka yhdistää taidetyöskentelyn ja oman kuvan työstämisen luovaksi identiteettityöksi. Lue lisää Tarinoista kuviksi -menetelmästä täältä.

 

Minulla on neljä lasta ja ihana mies. Olen valmistunut ohjeustoiminnan artenomiksi jouluna 2014. Lisäksi olen opiskellut Miina Savolaisen kehittämää Voimauttavaa valokuvaa. Käsitöiden pariin ajauduin vuosituhannen vaihteessa vahingossa ja sille tielle jäin. Olen löytänyt paperiaskartelusta oman tapani ilmaisulle ja luovuudelle. Rakastan valmiiden materiaalien ja itsetekemisen suloista sekoittamista. Skräppäyksessä yhdistyvät käsillä tekeminen ja toinen rakas harrastukseni, valokuvaus.Näkemisiin!

Minna

 

Y-tunnus 1830670-2

Ps. helpoiten minuun saa yhteyden sähköpostitse minna ( a) emmo.fi

 

emmo1

 

Hi! emmo is just over 30 years old Finnish mom, wife, student and entrepreneur.
I have four kids and a lovely husband. For living I teach crafts for disable people. I’m working at home, so I’m always working and work is my lifestyle. Beside my work I study in HAMK. I will be bachelor of Culture and arts. One day. I hope.

I love photographing and nature. And home decor and mid century. See you!

emmo

Ps. If you need to contact me, please do. minna ( a) emmo.fi

Töitäni on julkaistu tai olen tehnyt DT-hommia tänne:

 

3rdeye

ihanalogo

amaliaaskartelu

fiskarettes_logoB_300

 

okomoko2

 

 

paperilla_logo

Yhteistyössä:

templogoilmantausta pieni_000